Είμαι από τους τυχερούς ανθρώπους γιατί 
η δουλειά
που διάλεξα, περιλαμβάνει όλα μου
τα hobbies.
Ζωγραφική, κατασκευές, εικονογράφηση, αερογράφους,φωτογραφία, υπολογιστές…και πολύ μουσική.
Έτσι -μάλλον- όπως λέει ο σοφός λαός…δεν δούλεψα ποτέ!

My CV

Σπούδασα Οπτική επικοινωνία, στην Βακαλό στην Ελλάδα και στην Union Centrale des Arts Decoratifs στο Παρίσι. Ξεκίνησα να δουλεύω στη διαφήμιση στην εταιρία Mass σαν Illustrator και Art Director. Το 1987, σαν junior Creative στην Leo Burnett, έκανα τη πρώτη επαφή μου με τα Macs (ήμουν μεταξύ άλλων, ένας από τους πρώτους beta testers του Photoshop Version 0) και το 1989 έφερα στην Ελλάδα τον πρώτο Scitex ψηφιακό proofer (μεγάλης διάστασης-φωτογραφικής απεικόνησης) και αποτέλεσε τη 3η εγκατάσταση στην Ευρώπη σε dtp περιβάλλον. Το 1990 δημιούργησα την Options, μια από τις πρώτες εταιρίες στην Ελλάδα παροχής digital δημιουργικών υπηρεσιών, σαν inhouse της Leo Burnett. Η δεκαετία 1990-2000 ήταν μία μαγική δεκαετία γιατί τότε δημιουργήθηκε -παγκοσμίως- όλο το σύγχρονο dtp περιβάλλον…και ήμουν μαζί με τους συνεργάτες μου δίπλα στις εξελίξεις.

Το 2000, αποχώρησα από την Leo Burnett και εντάχτηκα στο σχήμα της Ιmaging, μίας εταιρίας που εξελίχθηκε στα επόμενα 5 χρόνια στην  πρώτη εταιρία στην Ελλάδα με ειδίκευση στις Retail υπηρεσίες. Η Imaging εξυπηρέτησε όλους τους μεγάλους πελάτες (Neoset, Germanos, Germanos International, Multirama, OPAP,) με αφετηρία την είσοδο του Carrefour στην Ελληνική αγορά το 2000. Tέλος είμασταν οι επίσημοι εκδότες των Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004.

Το 2005 διαβλέποντας τις τάσεις της αγοράς, δημιούργησα την Briefme, σε συνεργασία με τον Όμιλλο της DDB, ενοποιώντας σχεδιαστικές και prepress υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, κάτω από τη πιστοποίηση της Fogra.

Σήμερα, η Rebrandt είναι η προσωπική μου άποψη στο χώρο της Οπτικής Επικοινωνίας και των Digital Publishing Systems, με σκοπό να προσφέρει εξειδικευμένες ψηφιακές υπηρεσίες με δημιουργική άποψη…συγκεντρώνοντας την εργασιακή εμπειρία 30+ χρόνων.

I am constantly scouting the newest trends AND Technologies to inspire NEW projects.”

Το 1986 εκπροσώπησα την Ελλάδα στη
“2 Biennale Νέων Kαλλιτεχνών”, στο τομέα της εικονογράφησης.

Έχω δουλέψει για πελάτες του εξωτερικού, όπως για το Γερμανό Πολωνίας, Vero (Veropoulos) στη Γιουγκοσλαβία, Rαiffeisen Bank στην Αλβανία για μεγάλο χρονικό διάστημα με τεχνολογίες τηλεεργασίας όπως και με φυσική παρουσία στους συγκεκριμένους πελάτες.

Popular Services

My total Presentation

Video Production

Interactive Projects

Packaging Design

Digital Signace Applications

Logos & Corporate Identity

Work

Contact me

Presentations

 

Η παρουσίασή μου, με ολοκληρωμένα δείγματα video, Html5, και ειδικών εφαρμογών είναι σχεδιαμένη σε Digital Publishing πλατφόρμες για Tablets και Mobile συσκευές. Περιέχει video υψηλής ανάλυσης,, multimedia εφαρμογές και ήχο…κάτι που τη κάνει δύσκολη στην μεταφορά μέσω internet σε μη συμβατές πλατφόρμες. Επικοινωνήστε μαζί μου για να σας δείξω από κοντά μια πλήρη παρουσίαση και όλη τη γκάμα των υπηρεσιών μας.